Ето как ще изглежда новата и очаквана Skoda Fabia СНИМКИ

  • 26.01.2020 9:20 /
  • 60541 /
  • 0
Ето как ще изглежда новата и очаквана Skoda Fabia СНИМКИ

Четвъртата версия на Škoda Fabia може да бъде представена пред света по-рано тази година. Първоначално премиерата беше планирана за края на годината, но впоследствие се появи информация, че автомобилът ще дебютира преди това, най-вероятно на автомобилното изложение в Женева. Разбира се, от компанията на все още не са потвърдили нищо официално.

Според последната налична информация изглежда, че новото поколение се сбогува с познатия корпус и Fabia ще остане на пазара само под формата на хечбек с пет врати. Явно Skoda има основателни причини за такова съкращаване. Ако искате по-практичен автомобил, можете да си купите по-голям (и по-скъп) Kamiq.

Шофьор навъртя 1 милион км с Skoda Fabia 2003, вижте как изглежда (СНИМКИ)

Известно е също, че новото поколение ще получи модерна модулна платформа MQB A0. Вече има редица автомобили, които са изградени върху нея, като Volkswagen Polo, Seat Ibiza и Audi A1. Това означава, наред с други неща, че новата Fabia ще бъде изключително с предно задвижване.

Малко известният и уникален всъдеход на Skoda с 8 места СНИМКИ

Основата на различните силови агрегати вероятно ще бъде трицилиндров литров двигател в няколко варианта за усилване. За по-взискателните клиенти ще бъде подготвен 1,5-литров четирицилиндров двигател с мощност 150 к.с.

Клиентите могат да избират между ръчна скоростна кутия и DSG. Вероятно няма да видим дизелови двигатели под капака на новото поколение, но някои бензинови двигатели ще бъдат меки хибриди. Няма смисъл да гадаем, ще изчакаме официалната информация. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ