Eто как измамена жена отмъсти зрелищно на съпруга си за изневярата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

 • 06.06.2019 9:50 /
 • 22732 /
 • 2
Eто как измамена жена отмъсти зрелищно на съпруга си за изневярата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Сериозни страсти се разиграха в град Баранкиля в Колумбия. Жената хванала съпруга си в измяна и той, за да спаси брака, се съгласил с нейното необичайно условие ...

Британското издание "Сън" съобщава, че Хайро Варгас не могъл да измоли от жена си прошка за прелюбодеянието, разводът вече изглеждал неизбежен, но тогава коварната дама поставила условие - след като мъжът й така я е унижил, нека и той да разбере какво означава това. За да спаси брака си, Варгас се съгласил да се съблече гол, да застане на покрива на колата и тя да премине с него през града.

Мъжът се почувствал неловко, легнал по корем и лицето си поставил в хавлиена кърпа. Минувачите отначало недоумявали какво се случва, а след това започнали да снимат със телефоните си.

Никой не вярваше, че жена може да оцелее след такава катастрофа (ВИДЕО)

Страстната двойка създала колапс на пътя, движението по оживения булевард Мурильо застинало, тъй като шофьорите спирали с колите, за да наблюдават какво се случва.

Няма да повярвате с какво тази жена намаза колата си заради горещината (СНИМКИ)

Впоследствие колумбийската пътна полиция арестувала Варгас за това, че със своя вид е провокирал задръстване. В резултат на това съпрузите били глобени с 150 долара (в местна валута) за нарушаване на обществения ред. Не е известно дали са успели да спасят брака по този начин. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Нищо ново
  06.06.2019 16:29
  Изчукали са крачуна сред площада.
 • taka e
  08.06.2019 1:26
  Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH