Електромобилът Nissan Leaf си спретна състезание с реактивен самолет ВИДЕО

 • 02.10.2023 8:24 /
 • 511 /
 • 2
Електромобилът Nissan Leaf си спретна състезание с реактивен самолет ВИДЕО

Nissan показа състезанието между своя електромобил Leaf и изтребител. Един от най-популярните и широко разпространени електромобили в света - Nissan Leaf, не се състезава толкова често по права линия, колкото преките си конкуренти от Tesla, но това не попречи на японския автомобилен производител да организира необичайното състезние.

Освен това за съперник на електрическия хечбек не бе избрана някаква си нова кола с най-новите постижения в автомобилната индустрия, а истински реактивен самолет. Все пак трябва да се признае, че времето на електромобила не е било засичано, защото по този начин Nissan са решили да рекламират динамиката на своя Leaf.

Сегашното поколение на Nissan Leaf се произвежда от 2018 г. - хечбекът с предно предаване се предлага с електромотор EM57 с мощност 150 или 218 конски сили и батерии с капацитет 40 или 62 киловатчаса.

В гамата на модела има и версия на Nismo, която се различава от базовия електрически автомобил само в спортния декор на каросерията и интериора, специалното окачване и настройките на кормилното управление.

Всичко това по никакъв начин не влияе на динамичните характеристики на хечбека, но това не попречи на Nissan да подготви много претенциозна реклама за новата моделна година на своя Leaf - за да демонстрира ускорението на електромобил от място, той беше изправен в състезание по права линия срещу реактивния самолет.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • smopenue
  03.10.2023 0:30
  Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg
 • Ииии
  03.10.2023 9:45
  Батерията е празна след 1000мтр.