Джигит на пътя искаше да се промъкне между два камиона, но си изпати жестоко ВИДЕО

  • 02.05.2020 9:20 /
  • 17104 /
  • 1
Джигит на пътя искаше да се промъкне между два камиона, но си изпати жестоко ВИДЕО

Превишаването на скоростта рано или късно има лош край, още повече пък слаломирайки между автомобилите с висока скорост.

Инцидентът, за който ще ви разкажем, е станал преди дни и е бил заснет от друг участник в движението, който също е можел да попадне в произшествието, поради бързото шофиране на водач зад кормилото на Volkswagen Passat. Видеото е публикувано в мрежата.

Около 18 секунди след началото на видеоклипа, в кадъра се появява и бързо се отдалечава белият автомобил. Три от четирите основни ленти на магистралата отпред са блокирани от автомобили, но между двойката камиони по двете ленти от дясната страна има пролука, от която джигитът е решил да се възползва.

На парчета: ВИДЕО запечата зрелищна катастрофа след полицейско преследване

Шофьорът изглежда неправилно е изчислил скоростта на собствения си автомобил. След като „умело“ прескача лента и заобикаля камиона, е необходимо да завърши маневрата чрез завъртане на волана в първоначалното му положение. Това действие не му се е удало и колата му се удря в камиона като се вижда, че щетите по колата са сериозни.

Изненадващо и за щастие водачът на автомобила не е получил значителни наранявания, въпреки че очевидно всичко можеше да свърши много по-лошо. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Солженицин
    05.08.2021 10:51
    Дано да е умряло кучето тъпо