Две големи автокомпании решиха да останат на руския пазар

 • 30.06.2022 9:50 /
 • 14575 /
 • 2
Две големи автокомпании решиха да останат на руския пазар

Въпреки спирането на производството в Калининград, където работниците в завода на BMW в момента са в принудителен отпуск, германският автомобилен производител няма да напусне Русия, пише fakti.bg.

Освен това, за разлика от Renault и GM, руското представителство на BMW не само не затваря офиса си, но и се премества в нов, по-модерен бизнес център!

Изпълнителният директор на BMW Group Русия Ирина Шрамко, руският представител на баварската марка, е заявила - „радваме се, че въпреки трудната ситуация на пазара успяхме да завършим проект, стартиран преди година, за да създадем ново пространство, с което да продължим нашия руски бизнес.

- Днес е по-важно от всякога да работим заедно, намирайки гъвкави решения, а нашата нова московска къща е идеална за това".

Впечатляващ: Официално представиха новия стилен и практичен Peugeot 408 СНИМКИ

На снимката: Ирина Шрамко

В допълнение към BMW, италианската компания Lamborghini (собственост на германския Volkswagen) също обяви намерението си да възобнови работата си в Русия. В момента се решава въпросът как да се внасят автомобили от Италия, които забраниха вноса на луксозни артикули над 50 000 евро.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • гори
  30.06.2022 11:15
  Руснаците да притегат Москвичо.
 • a българчетата
  01.07.2022 8:21
  ще притегат КОЛАНО, оти нема веке ефтиния без рускийо газ.