Драматично полицейско преследване на висока скорост бе показано на ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/dramaticno-policeisko-presledvane-na-visoka-skorost-be-pokazano-na-video Auto.blitz.bg
Драматично полицейско преследване на висока скорост бе показано на ВИДЕО

Преследването на бандита, който е откраднал два автомобила в един ден, е организирано от полицията в окръзите Ингам и Ливингстън в щата Мичиган в САЩ.

Според информация от местната полиция, патрулните служители на реда са се опитали да спрат крадеца, след като са получили няколко обаждания за безразсъден шофьор, но са се отказали от преследването, тъй като откраднатият пикап едва не е причинил множество катастрофи.

Преследването е подновено, след като полицаите открили същия нарушител след сигнал за нахлуване в дом и кражба на бял автомобил.

Кадри от видеорегистратора, публикувани онлайн от офиса на шерифа на окръг Ливингстън, показват драматичното преследване, включително когато откраднатият пикап се сблъсква с кола, преди полицаите да задържат заподозрения.

Момиче се оплака от това, което намери на колата си, мрежата я предупреди веднага СНИМКА

Полицаите са успели преди това да  срежат две от гумите на преследваната машина, съобщава заместник-шерифът на окръг Ингам. По-късно местните власти съобщиха, че заподозреният е арестуван и е в ареста по обвинения в множество престъпления.

Няма сериозно пострадали при катастрофата, а жертвата на предполагаемото нахлуване в дома също е невредима.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай