Citroen пуска на пазара 7-местен бюджетен кросоувър СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/citroen-puska-na-pazara-7-mesten-byudzeten-krosouvr-snimki Auto.blitz.bg
Citroen пуска на пазара 7-местен бюджетен кросоувър СНИМКИ

Новият Citroen C3 Aircross излиза на пазара. Компактният кросоувър ще струва от $12 000 за базовата версия. Подробности за колата бяха разкрити на официалния уебсайт на автомобилния производител.

Като за начало кросоувърът ще бъде пуснат в продажба първоначално в Индия – там първоначално ще започне производството на модела. Скоро след това ще започнат продажби в други азиатски страни и конвейерът ще започне да работи в Бразилия за южноамериканския пазар.

Новият Citroen C3 Aircross се очаква и в Европа, но е възможно моделът да бъде променен за европейския пазар.

Новият Citroen C3 Aircross е изменен значително в сравнение с предшественика си и е станал "по-всъдеходен“ на външен вид. Той има висок преден капак, ниски ъгли на колоните и "мускулести", разширени калници.

Предната част е направена в корпоративен стил - с фарове, напомнящи логото на френската марка. В допълнение, колата е станала по-голяма - 4323 мм дължина с междуосие от 2671 мм.

Увеличените размери са позволили новият Citroen C3 Aircross 2023 да стане седемместен - третият ред седалки се предлага срещу допълнителна такса. Известно е, че в конфигурация с пет места обемът на багажника е 444-511 литра.

Разкриха причината за рязкото и голямо покачване на акциите на тази марка електромобили

За момента е известна само конфигурацията на Citroen C3 Aircross за индийския пазар. Базовата версия има виртуален приборен панел, 17-цолови джанти, климатик, сензори за паркиране и ESP. Топ вариантът е с камера и мултимедия с 10,2-инчов сензорен екран.

Комфортен и технологичен: BMW показа своя най-бюджетен електрически кросоувър СНИМКИ

Засега новият Citroen C3 Aircross се предлага само с 1,2-литров бензинов турбо двигател с мощност 110 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия.

В близко бъдеще палитрата от версии ще бъде разширена и дори е възможна появата на електрически автомобил, тъй като родственият кросоувър Citroen C3 вече получи такава версия.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Горещи

Коментирай
6 Коментара
Верно?!
преди 10 месеца

12.000 долара!! ТИ ДА ВИДИШ!!!, но само за белите държави!!

Откажи
DonPepe
преди 10 месеца

Това е производсвена цена,като мине през 5 дилъра и ще стане 25000 $ !!!

Откажи
Марин
преди 10 месеца

12 хил. долара е цената в нормалните държави - Индия, Китай, Пакистан... В България ще е поне 50 хил.лева. Щото нали трябва да имаме свободата всеки месец да ходим на почивка на Лазурния бряг, Малдивите, Бахамите... Затова ще си плащаме.

Откажи
Тони
преди 10 месеца

Кросоувъра ще е идеален за БГ условията. Кога ще бъде пуснат в продажба в БГ.

Откажи
room26
преди 10 месеца

Марине ходи в сочи и далиен бе да те ...

Откажи
Слонау
преди 10 месеца

Буда си го и поръчал да търмъчи пачки и килчита

Откажи