Chevrolet представи стилен кросоувър за 20 000 долара СНИМКИ

  • 31.07.2022 11:50 /
  • 3508 /
  • 1
Chevrolet представи стилен кросоувър за 20 000 долара СНИМКИ

Chevrolet предлага нов модел в гамата си - кросоувъра Seeker. Той е съвместен проект на General Motors и SAIC. Първоначално автомобилът ще се предлага в Китай на цена от 20 000 USD, а след това ще се появи и в други страни.

Кросоувърът изглежда стилен и модерен. Той има дълъг капак, наклонено задно стъкло, покрито с малък спойлер, и квадратни арки на колелата.

Предната част на автомобила има сложна хромирана ивица и фини светодиодни фарове. Представената версия RS притежава също спортен обвес и панорамен покрив.

Пол Стенли от KISS пуска за продажба своя Chevrolet Corvette СНИМКИ

Високотехнологичният интериор на кросоувъра включва 10,25-инчов приборен панел и мултимедийна система с подобен екран, която работи с изцяло новата операционна система Xiaoxue, поддържаща безжични актуализации на софтуера и безжична Apple CarPlay. Предните седалки на автомобила се отопляват и вентилират.

Версията RS е оборудвана и с климатик, премиум аудиосистема Chevrolet Tune Dynamic, слот за безжично зареждане на смартфон, камера за обратно виждане и електрическа врата на багажника.

Зрелищно ВИДЕО: Вижте как Chevrolet Silverado попадна в окото на торнадо

Под капака е монтиран 1,5-литров четирицилиндров турбодвигател от Ecotec с мощност от 180 к.с. Предлага се задвижване на предните или на всички колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Няма
    01.08.2022 22:59
    такъв посредствен, еднакъв, безличен, грозен, автомобил.... бездарно творение