Пол Стенли от KISS пуска за продажба своя Chevrolet Corvette СНИМКИ

  • 30.04.2022 9:50 /
  • 5000 /
  • 1
Пол Стенли от KISS пуска за продажба своя Chevrolet Corvette СНИМКИ

Фронтменът на знаменитата рок група Kiss KISS Пол Стенли ще продаде своя кабриолет Chevrolet Corvette Stingray от 2022 г. на предстоящия търг Barrett-Jackson в Лас Вегас от 30 юни до 7 юли. Купувачът ще получи и китара с автограф от музиканта.

Американският музикант, ритъм-китарист и вокалист Пол Стенли е известен не само като един от основателите на американската банда, автор и съавтор на текстовете на Kiss, но и като голям фен на автомобилите.

В колекцията на музиканта има и нов кабриолет Chevrolet Corvette C8, но той е решил се раздели с този автомобил.

Спортният автомобил се отличава с комбиниране на цветове - цветът на каросерията Red Mist Metallic Tintcoat се съчетава с черен покрив, джанти в бронзов цвят и жълти спирачни съпорти. Автомобилът е оборудван с опционалния пакет Z51 и фиксирано антикрило на капака на багажника.

Салонът е изграден с кафява кожа, която украсява седалките и части от арматурното табло, панелите на вратите и тунела на трансмисията, докато всичко, което не е в кафяво, е облицовано с черна кожа с кафяви контрастни шевове.

Продадоха уникалното Porsche на Дензъл Уошингтън ВИДЕО

Стенли обяснява решението си да се раздели с кабриолета си Corvette C8 с желанието си да даде на автомобила всичко, което заслужава, но което музикантът не може да му даде.

Барабанистът на Pink Floyd повози вокала на AC/DC със своето Ferrari ВИДЕО

Според лидера на Kiss той ще се радва, ако новият собственик на спортния автомобил Chevrolet получи радост от шофирането или просто от това, че има подобен автомобил в колекцията си.

"За мен животът ми винаги е бил свързан с радостта, която мога да донеса на другите хора. Китарата е друга част от живота ми, друг аспект от моята същност, затова реших, че новият собственик на автомобила трябва да има нещо повече от мен, така че заедно с моя Chevrolet Corvette подарявам и китара с автограф," казва Пол, представяйки черната китара Ibanez PS120 Paul Stanley Signature. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Perre
    30.04.2022 10:54
    Частен клуб за секс запознанства → https://easydating4u.site Присъединете се и се регистрирайте:)