"Бош Авто Сервис": Шофьорките идват за ремонт, чак когато чуят в колата...

  • 21.03.2019 9:00 /
  • 6872 /
  • 0
"Бош Авто Сервис": Шофьорките идват за ремонт, чак когато чуят в колата...

В резултат на нови проучвания се оказа, че жените следят за изправността на автомобилите си по-зле от мъжете. Те по-рядко се отбиват в автосервизи.

В същото време е по-малко вероятно те да попаднат в инциденти, както показва статистиката. Но се наблюдава и негативна тенденция - броят на инцидентите по тяхна вина, нараства, а по вина на мъжете намалява. Но може би това се дължи на факта, че броят на шофьорите на жени се увеличава.

Защо не трябва да купувате на старо кола, карана предимно от жена

Според Автосервизите на Bosch, представителките на нежният пол представляват приблизително 20% от общия брой клиенти. Причините, поради които шофьорките откарват колата си в автосервиз показват тяхното специално отношение към колата. 

Най-популярните причини за посещението на автосервиз за жените са незагасващи лампички за някаква неизправност или странични звуци при шофиране.

Как само по 1 признак да разберем, че двигателят всеки момент ще се скапе 

Отделна проучване, проведено сред директорите на автосервизните центрове на Bosch, показва, че мъжете са по-отговорни при обслужването на автомобила, по-редовно посещават автосервизи.  Жените по-често пренебрегват редовните проверки и прегледи на автомобила./auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ