Защо не трябва да купувате на старо кола, карана предимно от жена

 • 26.02.2019 11:39 /
 • 6233 /
 • 3
Защо не трябва да купувате на старо кола, карана предимно от жена

Много шофьори са на мнение, че при търсене на употребявани превозни средства е по-добре да се даде предимство на колите, карани от жени. Доводът им е, че те шофират по-внимателно от мъжете и колите им са по-запазени. Съответства ли на реалността обаче тази теория. 

ТУК И ТАМ

Не е тайна, че поради естествените им особености преобладаващото мнозинство от шофьорките имат сериозни затруднения с паркирането и маневрирането. Поради това почти всички автомобили на вторичния пазар, които са били управлявани от жени, са удряни, макар и леко. Намирането на лека кола с непокътнати брони, огледала и прагове - ако това играе важна роля за вас - ще е по-лесно да огледате автомобили, карани от мъже. 

Уникално женско паркиране накара цялата мрежа да онемее (ВИДЕО)

ЗАКЪСНЯЛА РЕАКЦИЯ 

Не са силни момичета и в технологиите: рядкост са шофьорките, които знаят колко и най-важното - къде се налива антифриз.  Освен това много дами не обръщат внимание на почуквания, стържене и други нехарактерни за колата звуци, сигнализиращи за една или друга неизправност . Те се сещат за това, една когато колата се счупи и трябва да се откара с евакуатор до сервиза. Мъжете се по внимателни към железните коне. 

Уникално: Шофьорка се удари в стълб, но дори не го забеляза (ВИДЕО)

ДОБРЕ ДОШЛИ

Жените винаги са добре дошли в автосервизите. И не само защото е по-приятно да се общува с тях. Най-важното е, както бе споменато по-горе, че те са на ти с технологиите, което означава, че могат лесно да им пробутат части „втора ръка” и да им надпишат тлъста сметка, без да е свършена дори половината от договорената работа. 

Изумително! Как блондинка затваря багажника на колата - такова нещо още не сте виждали (ВИДЕО)

ТОЧНИ СМЕТКИ

"Момичетата шофират значително по-малко", казват псевдо-експерти в областта на употребяваните автомобили. Така ли е наистина? Мъжете използват личен транспорт предимно, за да отидат на работа и понякога на лов или риболов . Що се отнася до жените, те се скитат не само до офиса, но и във фитнес клубове, салони за красота, пазаруване три пъти седмично, разкарват в клиники и училища ... Като цяло, навъртат доста повече километри и то в градски условия, където колата се амортизира по-бързо./auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Мария
  27.02.2019 16:46
  Пълни глупости! Има добри и лоши шофьори и то от двата пола.
 • Iddi
  28.02.2019 3:47
  Не взимайте кола,ако е била собственост на близаджия!
 • Vazbudeno_hui4e
  28.02.2019 10:36
  Също така се ебат с любовници, правят свирки и гълтат в колата си!!!