Блогър се опита да си вземе изпита по кормуване с помощта на автопилота на Тесла ВИДЕО

  • 10.01.2021 17:57 /
  • 3268 /
  • 0
Блогър се опита да си вземе изпита по кормуване с помощта на автопилота на Тесла ВИДЕО

Канадският ютубър Кош, собственик на електромобил Tesla Model 3, реши да изуми всички свои последователи с видео, в което ток прави опит повторно да вземе изпита за получаване на книжка с помощта на автопилота на колата. 

Работата е там, че в САЩ, който има много натрупани глоби за превишена скорост, трябва да отиде на изпит, за да може книжката му да бъде възстановена и да докаже, че той не е опасен на пътя. 

Поради това, че публикуването на забавни видеа е основното занимание на Кош, той е решил да се опита да вземе изпита с помощта на автопилота на Tesla, подозирайки, че инструкторът му не е толкова напред с модерните технологии, за да забележи. 

Изпитът се е състоял от малка разходка с колата из града в компанията на изпитващия. 
 

Трябва да се отбележи, че при смяната на режимите в автомобила се чува кратък сигнал и се появява малък син кръг на таблета на панела с приборите. 

Инструкторът, който е изпитвал Кош, уж нищо не бил забелязал, затова блогърът решил, че е успял да го измами. Но по-късно изпитващият се поинтересувал какво означава синьото кръгче на таблото, дали това не е някакъв круиз контрол? На ютубъра се наложило да признае всичко, но той е уточнил, че автопилотът само му е помагал, като той е маневрирал сам на 99%. ю

Инструкторът се оттеглил, за да се посъветва с колеги, а после се върнал и казал, че блогърът не е успял да издържи изпита, защото целта на теста е изпитването на личните навици при шофиране без чужда помощ. 

По този начин Кош бил лишен от книжка и той дори не успял да се върна у дома си със собствената си кола. Наложило се да се обади на приятел, макар и до дома му пътуването да отнема само около две минути.  

Блогърът обаче не е разстроен, защото е успял да заснеме страхотно видео и ще има право да положи изпита за книжка само след 15 дни. 

КОМЕНТИРАЙ