Audi обнови визията и оборудването на A8, решетката е най-голямата досега СНИМКИ

  • 04.11.2021 10:50 /
  • 16743 /
  • 0
Audi обнови визията и оборудването на A8, решетката е най-голямата досега СНИМКИ

Четвъртото поколение на Audi A8 навлиза във втората фаза от жизнения си цикъл с обновен екстериор и най-новите технологии на производителя, които са на разположение в момента.

Обновеният модел се отличава с най-голямата радиаторна решетка в историята на модела, с интересна шарка, богато украсена с хром.

Страничните въздухоуловители на бронята са разположени по-вертикално, а върху тях са поставени обновени фарове, които съдържат не по-малко от 1,3 милиона микроогледала за функцията на цифровата матрица, което ги прави изключително адаптивни.

За първи път от представянето на A8 през 1994 г. Audi ще предлага флагмана с опционалния екстериорен пакет S Line, който добавя някои спортни елементи от дизайна на модела S8.

Задната част на седана е украсена от OLED задни светлини с нови графики, които са включени в стандартното оборудване на актуализирания A8.

Външните промени се допълват от нови цветове на каросерията. Блестящите металически цветове са налични в District Green, Firmament Blue, Manhattan Grey и Ultra Blue, докато обновената палитра от матови бои включва Daytona Grey, Floret Silver, District Green, Terra Grey и Glacier White.

Пакетите с хромирани и черни декоративни елементи ще продължат да бъдат в списъка с допълнителни опции.

Вижте как 20-г. Audi ускорява до максимална скорост ВИДЕО

В интериора на A8 има по-малко забележими промени. Към най-новата версия на Audi Virtual Cockpit се присъединява допълнителен основен дисплей, а централната конзола вече включва двойка 10,1-инчов и 8,6-инчов сензорни екрани. За пътниците на задните седалки има два отделни 10,1-инчови дисплея.

Новите A8 и A8 L се предлагат с избор от четири агрегата: бензинови 3,0 TFSI и 4,0 TFSI, дизелов двигател и хибридно задвижване. Всичките имат лека хибридна технология.

Новият сериен Audi RS3 ускорява до "стотица" за изумително време ВИДЕО

Всички агрегати са комбинирани с 8-степенна скоростна кутия tiptronic, която предава мощността към системата за задвижване на всички колела Quattro AWD.

Продажбите на обновеното Audi A8 в Европа ще започнат през декември, а цената на базовия модел в Германия започва от 99 500 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

 

 


 

КОМЕНТИРАЙ