Американци показаха електромобил от бъдещето СНИМКИ

  • 04.01.2020 9:50 /
  • 16246 /
  • 0
Американци показаха електромобил от бъдещето СНИМКИ

Базираната в Калифорния "Karma Automotive" разкри необичайно електрическо купе SC2 на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

Експерименталнит автомобил има редица иновативни технологии, които може да бъдат внедрени в производството на редица автомобили.
 




Сред екстрите са лицево разпознаване и запометяване на път, който вече сте преминавали.

Продават неизвестен за всички кабриолет Волга Кадилак СНИМКИ

В експерименталния автомобил вратите са от тип гилотина. Оборудването на Karma SC2 ви позволява точно да пресъздадете предишно пътуване. Комплексът от камери с висока разделителна способност и сензори LiDAR могат да правят панорамна снимка с 360-градусов изглед, докато другите системи записват данни за ускорение, завои...
 




По време на пътуване водачът и пътникът ще могат да гледат филм за изминатия път с помощта на лазерен проектор. В допълнение, колата има редица други необичайни екстри, включително система за разпознаване на лице и пръстов отпечатък.

Суперхибридът Mercedes-AMG GT 73 бе заснет за първи път на ВИДЕО

Karma SC2 се задвижва от два електродвигателя с общ обем от 1100 конски сили, които предават сцепление на четирите колела. Купето е в състояние да ускори от 0 до 96 мили / ч за по-малко от 1,9 секунди. С едно зареждане автомобилът може да измине до 560 километра.
 

 

КОМЕНТИРАЙ