Вижте с очите на пилота рали състезание с WRC кола ВИДЕО

 • 18.05.2022 8:33 /
 • 6415 /
 • 2
Вижте с очите на пилота рали състезание с WRC кола ВИДЕО

През 2022 година световният шампионат по класически рали WRC премина към нов технически регламент - Rally1, който предвижда използването на хибридни силови установки в рали прототипите, стилизирани като граждански модели. 

Екипът M-Sport Ford WRT е декорирал своята разработка като кросоувъра Ford Puma, но освен името двата автомобила нямат нищо общо помежду си. Което може да се разбере и от видеозаписа от тестовете на рали кара преди състезанието в Португалия, което ще се проведе по грунтова настилка. 

Кросоувърът Ford Puma Hybrid Rally1 с мощност от 500 конски сили и задвижване 4х4 в рамките на подготовката на наближаващия състезателен уикенд е бил тетстван от британския рали пилот Фъргюс Гринсмит, който отдавна е свързан с колектива на M-Sport.

25-годишният пилот засега все още няма победа в състезание от WRC, но по време на ралито Монте-Карло през 2022 година той спечели първата си победа в специалния участък.

Въпреки липсата на успехи, Гъсокът получи договор за сезона и сега се състезава с отбора на M-Sport Ford WRT заеедно с французина Адриан Фурмо и ирландеца Крейг Брин, ччерпейки от тях опит. 

До колко това му се удава може да се разбере от разпространеното от екипа видео, в което се вижда как младиятг талант управлява своя автомобил върху грунта по време на тестовете. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Takeup
  18.05.2022 19:05
  Пълна скръб! Камерата се поставя отпред, пвтарям отпред, а не на тавана...
 • PaulaFox
  21.05.2022 18:04
  ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062