Вижте най-необичайната и тайна колекция от автомобили Porsche (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 11.11.2018 11:50 /
  • 4777 /
  • 0
Вижте най-необичайната и тайна колекция от автомобили Porsche (СНИМКИ/ВИДЕО)

На сайта Porsche Club of America се появи информация за най-необичайната и тайна колекция от спортни автомобили на Porsche в света, която се намира в САЩ. Около 65 бели автомобила се съхраняват в бяла стая с бели мебели и под.

В белия гараж можете да видите автомобили от 70-те години до съвременните модели 911 GT3 RS. Невъзможно е да се пропусне бялата хиперкола 918 или да пренебрегнете легендарния 959 и още много други редки специални версии на моделите 911. В колекцията са и Porsche 356 Speedster, както и суперколите Porsche 959 и Carrera GT. Освен това, сред автомобилите има дори и трактори.

Вижте първи официални СНИМКИ на новия Porsche 911 2019

На горния етаж на сградата има чекмеджета и стелажи, пълни с книги и литература за Porsche, както и различни други вещи, свързани с легендарната марка. Сред тях са: инструкции за експлоатация, плакати, велосипеди, вино и фирмени багажни артикули.

Уникално паркиране! Шофьор на ван не видя рядко Porsche и го....бутна в канала (СНИМКИ/ВИДЕО)

Единственото име, което присъства във видеоклипа е на Карл Бауер, който разглежда тази божествена колекция. А кой е собственикът й - можем само да гадаем. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ