ВИДЕО с паркиране на шофьор накара всички в мрежата да се хванат за главата

  • 16.07.2021 14:50 /
  • 131961 /
  • 1
ВИДЕО с паркиране на шофьор накара всички в мрежата да се хванат за главата

Повечето от нас някога са били начинаещи шофьори и всяко паркиране ни е довеждало до отрицателни емоции и изживявания. Това не е най-лесното занимание.

И този водач от Великобритания е поредното доказателство за това. Отчаяните му опити да паркира своята Toyota перпендикулярно са заснети на видео от случаен очевидец и кадрите са станали изключително популярни в интернет.

На шофьора му е отнело 8 минути да паркира автомобила, което е заснето в ускореното видео. По това време на паркинга са били заети само няколко места, така че процесът не е много труден. Но водачът очевидно не е смятал така. Отнело му е десет опита да паркира.

Струва си да се отбележи, че перпендикулярното паркиране е много по-лесно от успоредното. Интересно, колко ли време пък то щеше да отнеме на шофьора?

Уникално женско "паркиране" взриви мрежата ВИДЕО

И още нещо - автомобилът. В някои случаи той наистина може да доведе до затруднения при паркиране, особено при лоша видимост, но този водач се е намирал зад волана на хечбека Toyota Auris и не би трябвало да има проблеми от тази гледна точка. Очевидно той все още не умее да паркира и за негово съжаление камерата е заснела това.

 

 

/auto.blitz.bg

 Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Слави Боев
    17.07.2021 9:37
    Ха ха, какъв е проблема? Ами защото е англичанин! Ако беше българин щеше да я остави още на позицията от първия опит, нищо че заема място за две коли. Какво пък толкова...