Уникално ВИДЕО: Вижте как слон нападна камион, който грубо го засече на пътя

  • 11.09.2021 12:50 /
  • 3402 /
  • 1
Уникално ВИДЕО: Вижте как слон нападна камион, който грубо го засече на пътя

Слоновете не само са смятани за едни от най-интелигентните бозайници на планетата, но са и доста паметливи, способни са на трайна благодарност към себеподобните си или към хората. И също толкова дълготрайна неприязън.

Освен това те са много чувствителни към най-малката проява на неуважение към тяхната персона, която тежи няколко тона. И тези, които не разбират това, ще съжаляват много...

Близо до индийския град Джаркрам, разярен слон е стъжнил живота на шофьор на камион, който не му оказва нужното уважение на пътя.

Животното се е разхождало наоколо по своите слонски работи и изглежда е свикнало с факта, че когато пресича широки шосета или тесни черни пътища, всяко превозно средство трябва да спре и търпеливо да изчака. Слоновете в Индия имат предимство на всички кръстовища по подразбиране.

И изведнъж някакъв дързък шофьор на камион, очевидно не местен жител, е решил да изземе привилегиите му и е засякъл горския великан, когато той се канел да пресече магистралата. А освен това го е стреснал с клаксона си.

Слон яхна кола и стана страшно ВИДЕО

Разяреното животно е сграбчило с хобота си корпуса на машината и е започнал така да я клати, че тя почти се преобърнала край пътя.

След като се уверил, че всички наоколо, както уплашеният шофьор на камиона, така и останалите участници в движението, са разбрали кой командва, слонът пуснал виновника и той бързо се измъкнал от мястото на сблъсъка.

Местните жители твърдят, че това не е първият подобен случай на "ярост на пътя" в околностите на Джаркрам. По-рано друг слон, възможно е да е и същият, е нападнал камион-цистерна при подобни обстоятелства. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • бЛИЗ
    03.02.2022 19:07
    да вИ и бъ и видеото!