Тази мацка по бански на мотор направи нещо, което ще ви остави с пръст в уста (СНИМКИ/ВИДЕО)

 • 12.02.2019 10:00 /
 • 11962 /
 • 2
Тази мацка по бански на мотор направи нещо, което ще ви остави с пръст в уста (СНИМКИ/ВИДЕО)

Жена по бански беше заснета да прави нещо, което втрещи всички в мрежата. Видеото е направено на натоварен път в Маями и предизвика фурор в социалните мрежи, съобщава „Дейли Мейл“.

Достатъчно скандален е фактът, че мацката е яхнала мотора почти гола – по бански и с развяващи се бедра, които биха могли да предизвикат истинско бедствие на пътя. Това, което прави с ръцете си, обаче, никой не е очаквал.

Красавици по голи гърди и трактори: Вижте поредния календар-шедьовър (СНИМКИ 18+)

Добре че все пак превозното средство е управлявано от мъж, който следи внимателно пътя, докато зад гърба му се разиграва куриозната сцена. Никой от тях, обаче, не носи каска.

Без да се притеснява от никого, младата дама си бръсне голите крака в трафика. Тя прави това „на сухо“. Докато в едната ръка държи самобръсначката, в другата си носи енергийна напитка.

Не е за вярване как бесен шофьор се справи радикално с неправилно паркиран автомобил (ВИДЕО)

Водачът пък изглежда напълно спокоен от случващото се. Видеото е заснето от преминаващ шофьор. Предполага се, че двамата са се запътили към плажа, съдейки по облеклото на дамата и това, с което се занимава.

Мнозина, обаче, са загрижени, че в движението тя може да пореже красивите си крака, а когато морската водата се докосне до раздразнената ѝ кожа за нея ще настъпи истински ад.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • jun
  13.02.2019 16:22
  Поръчана е и сводника я кара на адрес. Бръсне крачетата да не я върне клиента. Пие енергийна напитка, защото е оправила поне 7-8 преди това и е изморена.
 • komen
  16.02.2019 21:11
  добре са тръгнали дано стигнат все така влюбени