Красавици по голи гърди и трактори: Вижте поредния календар-шедьовър (СНИМКИ 18+)

 • 03.02.2019 9:20 /
 • 13538 /
 • 2
Красавици по голи гърди и трактори: Вижте поредния календар-шедьовър (СНИМКИ 18+)

В мрежата се появи пореден изключителен календар на тема колекционерски трактори и голи фотомодели, които никой не очакваше да види в подобни сюжети.

Издателството Bauer & Rößler GbR пусна календара Schlepperkalender 2019 за любителите на трактори и красивите топлес момичета. Темата за този вид машини се оказа много популярна през 2019 г . - това вече е третият календар със селскостопанска техника. Малко по-рано в интернет се появиха календарите Jungbauernträume 2019 и Landmaschinenkalender 2019, които ние, разбира се, публикувахме за вас читателите и те се радваха на голям интерес.

Автор на календара Schlepperkalender традиционно е Клаус Роуз, който не само е талантлив, но и винаги избира момичета, които притежават естествена женска красота. Може би затова те изглеждат толкова красиво на фона на старите колекционерски трактори.

Секси автокалендар вдига настроението с полуголи хубавици (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Клаус Роуз заявява, че успешната фотография не е просто образ на ежедневието, а субективна интерпретация, която авторът споделя не само с публиката, но и с модела, независимо дали е трактор или очарователно момиче. Фотографията за него е разтегнат във времето процес на комуникация между фотографа, модела и зрителя. Именно затова календарите Schlepperkalender се харесват толкова. Убедете се сами:

/auto.blitz.bg

Пленителна голота: Календар със сексапилни красавици съблазни мрежата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Тракторист
  03.02.2019 10:45
  Що нема такива трктористки и у нашто АПК!
 • Жельо
  05.02.2019 11:22
  Дай на Маша трактара паорат на воли .