Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак блъсна с пълна скорост камион, заседнал на жп прелез

  • 24.12.2022 10:50 /
  • 2596 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак блъсна с пълна скорост камион, заседнал на жп прелез

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Шофьори са станали свидетели на епичен сблъсък между товарен влак и заседнал на жп прелез камион с ремарке, който превозвал гигантска бетонна греда.

Ужасният сблъсък е станал в малкото американско градче Колегедейл, щата Тенеси, САЩ. Един от очевидците е заснел всичко със смартфона си.

Както съобщава Local 3 News, инцидентът е станал в сряда, 20 декември, около 12:30 ч. местно време. Камионът, теглещ масивна бетонна греда, не успява навреме да премине през релсите и в него се блъска дълъг товарен влак.

Според информацията от местните власти, сблъсъкът е довел до дерайлирането на три локомотива и 10 товарни вагона. Имало е сериозен разлив на дизелово гориво и машинно масло.

За щастие се разминало без жертви. Двамата машинисти са настанени в болница с леки наранявания и животът им не е в опасност.

Но прелезът е бил напълно блокиран, шофьорите трябвало да се отклоняват, а комуналните служби и спасителните екипи имали много работа, за да разчистят релсите.

Реклама на магазин за резервни части, базирана на видеоиграта GTA

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Жена обърка педалите и се вряза в магазин

Снеговалеж и пързалящи се автомобили

Безполезна работа

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Девойка спаси дете с мълниеносна реакция

Снежанка и бариерата

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ