Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьорка катастрофира по време на живо предаване

  • 27.08.2022 10:50 /
  • 2376 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьорка катастрофира по време на живо предаване

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

На околовръстния път на Санкт Петербург в Русия се е случил трагикомичен епизод, съобщават световните издания. Активна видеоблогърка от града решава да се обърне към абонатите си, докато шофира своята Kia.

Според информацията, във видеопосланието момичето е искало да поздрави колегите си таксиметрови шофьори - вероятно работи в тази сфера.

Поздравът обаче не се е получил никак добре още от първите кадри: "Добър ден на всички, които...", беше всичко, което шофьорката успява да каже. Както се вижда от допълнителните кадри във видеото, Kia се врязва в задната част на кросоувър Audi Q7. Вероятно водачът на немския автомобил е спрял доста рязко.

По това време трафикът по Околовръстния път е бил много интензивен и това видео ни напомня възможно най-ярко, че човек не бива да се разсейва зад волана нито за секунда.

Ударът е бил сериозен - предната част на Kia е била силно смазана, а светлините, бронята и вероятно задната врата на Audi са били повредени. За щастие инцидентът не е довел до жертви.

Тегленето на мотоциклет не е добра идея

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Ядосана съпруга тръгна с отворени капак и багажник на колата

Toyota Coaster в суперлукс версия

Много скъп инцидент

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Блогъри "скочиха" с чудовищен RAM за $250 000, но съжалиха дълбоко

Преследване в стил Уестърн

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ