Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е за вярване какво кара този шофьор в колата до себе си

  • 02.09.2023 10:50 /
  • 6472 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е за вярване какво кара този шофьор в колата до себе си

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

В Небраска фермер кара своя бик Watussi на пътническата седалка на автомобила си. Полицаите, като видели бика в колата, веднага спрели мъжа.

Други шофьори съобщили на служителите на реда, че видели крава на пътническата седалка. Полицията патрулирала по магистралата и се уверили с очите си, че това необичайно нещо наистина се случва.

Собственикът на колата се оказал Лий Майер от Нелиг, който редовно пътува с бика си по изложби и паради. Името на животното е Хауди Дуди.

По време на комуникацията с полицията бикът се изнервил малко и се изходил на задното стъкло на колата. Шофьорът показал на полицаите как е отрязал покрива, прозорците и предното стъкло на бившата полицейска кола, за да побере спътника си. Колкото и да е странно, мъжът се отървал само с мръсно стъкло и предупреждение.

"В тази ситуация имаше някои проблеми, заслужаващи внимание. Полицаят решил да му напише предупреждение и да го помоли да прибере животното и да напусне града", казаха от полицейското управление.

В руският град Твер мъж не искал да плати и решил да излезе през прозореца, ето какво се случи

Полицейско преследване на Jeep Grand Cherokee - със скорост 160 км/ч колата е изпратена в канавка (моментът е на 4:59)

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак дерайлира, след като се блъсна в тир

В Хабаровския край смелчага решил да нахрани мечка на пътя. За да вземе храна от колата, той не се страхувал да обърне гръб на опасното животно. Мечката взела храната и избягала в гората.

 

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ