Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е истина как тези момичета паркираха кола

https://auto.blitz.bg/galeriya/sbotna-podborka-ot-zrelishhni-videa-ne-e-istina-kak-tezi-momiceta-parkiraxa-kola Auto.blitz.bg
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Не е истина как тези момичета паркираха кола

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Много шофьори, особено начинаещи, имат проблеми с паркирането на колата си. Момичетата от видеото също са имали затруднения с паркирането и са намерили не най-лесния начин да ги решат. Приятелките решили, че имат достатъчно сили да вдигнат колата и да я преместят на правилното място.

Разбира се, те не са имали достатъчно сила, защото момичетата очевидно не са супергероини от Marvel. Те обаче не са се отказали и са продължили с опитите си да преместят колата, забавлявайки много не само шофьора отсреща, който ги наблюдавал, но и хиляди потребители на социалните мрежи.

Колите се топят в жегата в Аризона

Старо BMW X5 получи втори живот

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Отмъстителна жена получи мигновена карма

В Турция шофьор на VW Polo ефектно се приближи до бензиновата колонка

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Вижте защо е необходимо внимателно да се кара мотоциклет

Крадец на Dodge Challenger в САЩ се опита да пресъздаде сцени от култовия филм от 1971 г. The Vanishing Point, но късметът не беше на негова страна - полицай бързо и методично задържа престъпника.

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Горещи

Коментирай