Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Land Rover се преобърна няколко пъти след сблъсък

  • 05.11.2022 10:50 /
  • 1293 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Land Rover се преобърна няколко пъти след сблъсък

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Ужасяващ инцидент с участието на Land Rover Defender и Mazda CX-5 се е случил на автомагистрала I-4 West в Орландо, САЩ. Инцидентът е записан от видеорегистратор.

Съдейки по видеото, сивият Defender 110 се е движел в най-дясната лента с доста висока скорост. В този момент шофьорът на синя Mazda CX-5 е решил да се премести в тази лента. Той обаче не е взел предвид факта, че камион пречи на видимостта му и няма да може да прецени напълно пътната обстановка. В резултат на това двата автомобила се сблъскват.

Силата на удара е толкова голяма, че Defender просто излетява във въздуха и се преобръща няколко пъти. Частите му се разлетяват във всички посоки и се разпръскват на пътя в радиус от няколко метра. За щастие шофьорите от насрещното движение успяват да реагират и да спрат навреме.

Въпреки мащаба на катастрофата водачът и пътникът на Land Rover Defender са получили само леки наранявания. Причината е, че те са били с предпазни колани.

Освен това системите за безопасност на всъдехода са се оказали отлични и са смекчили максимално удара. Шофьорът на Mazda се е отървал леко, тъй като автомобилът му е служил като своеобразна рампа при инцидента.

Нестандартно решение за тези, които не разполагат с достатъчно място на паркинга в квартала си

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Спортно Porsche се качи на дърво

Едва ли очаквате да видите подобно нещо на пътя

Страховит инцидент с трактор

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Lamborghini с 2000 к.с. се блъсна в стена със скорост 200 км/ч

Мотоциклетист с невероятен късмет

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ