Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Камион се понесе с отказали спирачки и стана страшен инцидент

  • 18.11.2023 10:50 /
  • 5997 /
  • 1
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Камион се понесе с отказали спирачки и стана страшен инцидент

Всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Въпреки че 11 души пострадаха, един мъж е транспортиран с хеликоптер в болница в по-тежко състояние и 33 автомобила бяха размазани, смъртни случаи не е имало при наистина ужасяващия инцидент в Юта, САЩ.

Според местните жители всичко е можело да свърши много по-лошо.

Инцидентът е станал поради повреда на спирачките на тир. След това многотонният тежкотоварен камион преминал без контрол по главната улица на града. Въпреки че камионът е повредил много автомобили, шофьорът е направил всичко възможно да намали загубите.

Той се опитал да избегне превозни средства, спрели на кръстовища, но скоростта на камиона и липсата на маневреност направили невъзможно избягването на "срещи" на пътя.

За щастие 22 от повредените автомобили просто са били паркирани по време на инцидента. Впоследствие камионът излязъл от пътя и се блъснал в представителство на Ford. По време на инцидента там не е имало клиенти.

След като тирът се врязал в основната сграда на автосалона, пламнал пожар. Шофьорът на камиона като по чудо не е пострадал сериозно, няма и пострадали хора в сградата.

Полицията в Туеле и хората, които се оказали на мястото по време на инцидента, успели бързо да помогнат на хората, участвали в инцидента, да излязат от колите си.

Шофьорите се чувстват щастливи и благодарни, че са живи.

Мисията невъзможна - излизане от паркинга

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Влак блъсна тир на жп прелез, избухна голям пожар

Dodge Charger излетя във въздуха и се блъсна в автобус

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА 18+: Шокиращ екшън на пътя с участието на гол мъж и полицай

Жена с електрически мотоциклет изтегли камион и автобус в Индия

Катастрофа с няколко автомобила на равно място в САЩ

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • rexxx
    18.11.2023 11:59
    Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете----------- http://surl.li/nizs