Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Опората на кран се сгромоляса върху движещо се Audi

  • 13.03.2021 9:20 /
  • 1873 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Опората на кран се сгромоляса върху движещо се Audi

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Песимистите вероятно ще нарекат ужасно лош късмет това което се е случило със собственика на бяло Audi в китайската провинция Гуандун.

На сутринта на път за работа той е попаднал в страховит инцидент, в резултат на който всъщност се е лишил от колата си. При произшествието лошо фиксирана опора на кран е паднала върху автомобила му. Предното стъкло, покривът, предните врати, капакът и всичко под тях не подлежат на ремонт.

Оптимистите веднага ще възразят, че младият китаец всъщност е имал невероятен късмет: колата е разбита на парчета, но самият той е жив! Мъжът успява без чужда помощ да напусне колата и мястото на инцидента. Ако опората е била паднала на половин метър встрани, той е щял да загине.

Момиче с Honda Civic влетяла в бензиностанция и оцеляла.

В Ростов екип от улични състезатели пресъздаде сюжета на видеоиграта Need for Speed ​​Heat в реалния живот с реални автомобили.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Защо не трябва да паркирате до пожарен кран

Камион без шофьор се задвижва и удря брутално помещението за охраната. Вътре е имало пазач, но той е имал късмет - колега му е успял да го предупреди буквално няколко секунди преди да се случи нещо фатално.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Няма да повярвате как размръзват камионите в Якутия

Инцидент със свлачище. Надяваме се, че мотоциклетистът не е пострадал.

Този шофьор е прекалил при движението си назад

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ