Превърнаха стар Volkswagen в невероятен всъдеход (СНИМКИ)

  • 29.12.2018 11:50 /
  • 2837 /
  • 0
Превърнаха стар Volkswagen в невероятен всъдеход (СНИМКИ)

`На наскоро проведеното във Великобритания Busfest 2018 беше показана необичайна версия на Volkswagen T3. Собственикът й е Майкъл Ghia (Майкъл Ghia), който в продължение на много години се занимава с модификации на микробуси.

Машината има дългото име Volkswagen T3 Syncro Lightweight SW. Нека започнем с факта, че автомобилът изглежда изключително необичайно заради това че използва персонализирано шаси. Осите са максимално изместени към краищата на рамката, което осигурява отличен проходимост.

Трогателен жест! Volkswagen направи нещо удивително за тази собственичка на Beetle (СНИМКИ)

Фирменият VW двигател W8 се намира точно зад задната ос. Достъпът до него е през люка в пода на платформата. Ако смятате, че не може да има по-глупаво решение за един камион, тогава имайте предвид, че тази кола не е била създадена за превоз на товари, а просто като стилна играчка.

Най-редките версии на  Volkswagen Golf, които са излизали на пазара (ВИДЕО)

Съдейки по всичко проектът все още не е завършен: в кабината очевидно липсват някои елементи. Но може да се види, че седалката на водача не се различава много от стандартните микробуси. 

Необичайният Volkswagen T3, боядисан в яркозелен цвят, стана звездата на Busfest 2018. Досега той е показан само статично, но със сигурност проектът скоро ще бъде напълно завършен. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ