От първо лице: ВИДЕО запечата катастрофа при скорост 150 км/ч

  • 20.04.2019 9:50 /
  • 14898 /
  • 0
От първо лице: ВИДЕО запечата катастрофа при скорост 150 км/ч

Човек не трябва да се разсейва при шофиране дори за няколко секунди. При скорост от 80 км / ч за две секунди колата ще има време да измине почти 50 метра, а пък при скорост от около 150 км / ч. нещата стават още по-зловещи. Тази “математика” е била осъзната в пълна степен от собственика на кросоувър BMW X6, който се вряза в камион на пътните служби.

Инцидентът се е случил на една от американските магистрали в околностите на Ню Йорк. Ускорявайки до 150 км / ч, баварският SUV се сблъсква с камиона с голяма скорост. Зрелищният инцидент е заснет от задния видеорегистратор.

Зрелищна катастрофа по време на сватба, от колата не остана почти нищо (СНИМКИ/ВИДЕО)

По ирония на съдбата товарният автомобил принадлежи на пътната служба, която се занимава с премахване на последиците от аварии на магистрали, т.е. премахва счупени автомобили и други подобни от платната.

15 неща, които трябва да направите в първите 10 минути, ако сте попаднали в катастрофа

Не е известно колко зле е пострадал шофьорът на кросоувъра, като се има предвид, че след удара автомобилът също така се и преобръща. Надяваме се, че невнимателният шофьор най-малкото е поставил преди това колана си и всичко е преминало без сериозни наранявания. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ