От първо лице: Шокиращо ВИДЕО 18+ запечата как Ford Mustang бе смачкан жестоко при свирепа гонка

 • 13.10.2018 4:40 /
 • 19746 /
 • 3
От първо лице: Шокиращо ВИДЕО 18+ запечата как Ford Mustang бе смачкан жестоко при свирепа гонка

В мрежата е публикувано шокиращо видео, което показва защо незаконните улични гонки са опасни по много причини. За щастие при конкретния инцидент шофьорът остава жив и почти невредим! Но неговият Ford Mustang едва ли някога ще застане отново на стартовата линия.

Водачът на този стар Форд Мустанг е получил само леки наранявания и никой друг не е пострадал, но това видео доказва, че уличните гонки са колкото безсмислени, толкова и опасни.

Първо, няма технически контрол над превозните средства. На второ място е съмнителното ниво на подготовка на "състезателите". Трето, условията, при които се провеждат гонките - на специална писта едва ли щеше да има стълб, в който този Мустанг да се разбие. И накрая, нощната улична надпревара означава, че наблизо едва ли ще дежури екип на спешна помощ и следователно в ситуации като тази, показана във видеото, може да се разчита само на приятелите.

Злощастният състезател не носи дори каска. Съдейки по видеото, шофьорът има счупено рамо и челюст, както и е загубил няколко зъба. Но всичко можеше да завърши много по-лошо.

Местоположението на тази катастрофа не е известно, макар че вероятно е станала някъде в САЩ. Също така, няма подробности за колата или нейния водач. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • до модератора
  13.10.2018 11:09
  Ей педал мръсен не доклатен не блокирай статията.
 • до модератора
  13.10.2018 11:15
  Сигурно много ти харесва да те псуват и проклинат хората. Защо спираш статията бе куросмук.
 • до модератора
  13.10.2018 11:23
  Трябвало е майка ти да те е изпикала някъде и да те е захвърлила в тръните. Защото си вреден за хората. Да е уй да ти го набие човек но акъл не може.