На мъж му писна скучния салон на колата му, хвана се за работа и стана чудо СНИМКИ

  • 15.10.2020 7:55 /
  • 1370 /
  • 1
На мъж му писна скучния салон на колата му, хвана се за работа и стана чудо СНИМКИ

Ако салонът на вашия автомобил е бил безличен и скучен, то не е задължително да харчите баснословни суми за неговото оформяне. Вместо това може да се вдъхновите от този бюджетен тунинг и да икономисате доста. 

Полагайки малко усилия, може кардинално да промените вида на вашата кола. 

Красиво и евтино 

На 38-годишния баща на три деца Уейн Малхоланд му писнало от салона на своя автомобил от 2009 година. Мъжът искал да го промени, но нямал необходимите финанси, за да потърси услугите на майстор. Затова той взел нещата в свои ръце. 

За 68 британски лири той купил спрей с червена боя и нови калъфи за седалките. За тези пари той успял да преобрази салона на автомобила си до неузнаваемост. 

Мъжът махнал приборния панел, изчистил натрупалите се там боклуци и прах, след което започнал с трансоформацията на салона. 

Уейн разказва, че се е занимавал с това в свободното си време. Преди това той бил създал само няколко уникални вещи от дърво. 

Затова, убеден е той, че фантазията му работи. В миналото мъжът е бил правил кревати, шкафове, къщички за деца и много други неща. 

Затвоа той сега бил рещил да пробва нещо ново. Бащата решил да оцвети приборния панел и вратите на своя автомобил. 

Долу еднообразието 

Мъжът признава, че макар и автомобилът му да е изправен, той изглжда доста мърляв. Затова той решил да го "ремонтира", но без да харчи много пари. 

Затова в ход били пуснати черната и червената боя. Първо той извадил от салона всичко, което може да се подложи на тотално изчистване. 

Веднага щом частите на автомобила изсъхнали, той ги боядисал в черен и червен цвят. 

Само за седмица 

Уейн успял да промени изцяло вида на салона на своя автомобил само за една седмица. Бащата останал при това доста доволен от резултатите от своята работа. 

Още повече той бил доволен от факта, че за целта бил похарчил много малко пари. 

Уейн също се надява, че от неговото ноу хау ще се възплзват и други собственици на автомобили. 

Все пак един такъв "ремонт" би струвал доста по-скъпо, отколкото той е дал. 

При това той подчертава, че по време на работата винаги трябва да се помни за защитата. Всичките повърхности трябва да бъдат много добре почистени, а човек да работи с маска. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • невероятно
    15.10.2020 11:04
    грозно ми се вижда