Електропикапът Tesla Cybertruck предизвика недоумение със своите офроуд качества ВИДЕО

  • 24.02.2023 11:50 /
  • 5202 /
  • 1
Електропикапът Tesla Cybertruck предизвика недоумение със своите офроуд качества ВИДЕО

Tesla Cybertruck, въпреки пътния си просвет, среща трудности, докато се опитва да премине през бордюр на пътя. Очевидци останаха в недоумение от видяното.

Серийната версия на електрическия пикап Tesla Cybertruck е забелязана по време на събитие в Пало Алто, САЩ. Електромобилът с мъка преодолява бордюра на пътя. Видеото беше публикувано в Twitter.

Tesla Cybertruck моментално стана популярен след представянето си. Електрическият пикап привлича вниманието не само с дизайна си, но и със своите характеристики. Проходимостта му обаче остава под въпрос.

Електрическата кола се тества активно в различни модификации. Това е най-обсъжданият модел на марката и един от най-спорните.

Много хора се интересуват от това как ще се представи Tesla Cybertruck на офроуд. Скорошният видеоклип ясно показва, че засега проходимостта на пикапа все още не е толкова добра.

Бpyтaлнa мoщ: Ето кое е тайното оръжие на Tesla, намаляващо разходите ВИДЕО

Шофьорът много внимателно се опитва да премине бордюра, но това не е лесно за електрическия автомобил. За подпомагане и поставена дори рампа под колелата.

Много потребители споделиха, че са се посмяли на видяното от видеото, но в същото време отбелязаха, че от компанията са твърде притеснени да не се случи нещо на електрическия автомобил. Според тях пикапът би могъл да преодолее препятствието сам, тъй като има голям просвет. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • fory
    24.02.2023 15:26
    po grozna kola ne sme wivdali