Брутално паркиране! Тези шофьори ще ви оставят с отворена уста, с уменията си зад волана (ВИДЕО)

  • 18.10.2018 8:35 /
  • 3265 /
  • 0
Брутално паркиране! Тези шофьори ще ви оставят с отворена уста, с уменията си зад волана (ВИДЕО)

Страхът от паркиране е широко разпространен, особено сред хората, на които им се налага да оставят колата си в малките улички на някой от големите градове. Там ситуацията е меко казано инфарктна:

– потенциалното място за паркиране е с 20 см по-дълго и по-широко от габаритите на колата, но е дълго търсено. В съзнанието на шофьора веднага се загнездва натрапчивата мисъл “Нямам право на грешки!”.


– уличката е тясна, а мястото за маневриране – недостатъчно. Освен това, ако отзад се появи друг автомобил, който трябва да изчака, напрежението нараства още повече.

– започва се едно безкрайно превключване на първа, задна, първа, задна… Накрая неувереният и вече силно изнервен шофьор просто се отказва и продължава да търси място, на което паркирането ще бъде по-лесно.

А паркирането винаги е лесно, стига да знаете триковете, свързани с него. Всъщност цялата философия опира до това да се научите кога трябва да започнете да въртите волана и кога – да го изправяте.

Нагледната демонстрация винаги е по-полезна от сухите обяснения. Затова сме подготвили това видео на "най-ултимативните" опити за паркиране, заснети и качени в мрежата. На кадрите се могат да бъдат видени насоки как да станете по-добри в паркирането, какво не трябва да се прави, а и някои ситуации, при които просто може да се каже, че водачите на автомобилите "са имали такъв късмет".

 

КОМЕНТИРАЙ