Продава се уникален всъдеход VW Golf от 90-те СНИМКИ

  • 26.07.2019 10:50 /
  • 4185 /
  • 0
Продава се уникален всъдеход VW Golf от 90-те СНИМКИ

В света на употребяваните автомобили има много интересни предложения. Но за най-интересните автомобили е необходимо търсене и търпение. По правило, наистина редките модели се появяват изключително рядко. Подобно на този VW Golf Country.

През 90-те години на миналия век, на базата на VW Golf Mk2, било решено да се създаде автомобил, свързан с пътувания и приключения.

По това време кросоувърите още не бяха навлязли на пазара и традиционните джипове се радваха на постоянно високо търсене.

Този Volkswagen Golf трябвало да се присъедини към споменатия вид машини. Това било подпомогнато от задвижването на четирите колела, увеличения просвет, окачването и монтираната резервна гума.

Разсекретиха салона на новия Volkswagen Golf (СНИМКИ) 

Моделът обаче не се задържа на пазара на автомобили. В рамките на две години са продадени само 7 735 бройки. Но днес тази кола е призната за рядка класика, а цените на вторичния пазар постоянно нарастват. Едно такъв автомобил е пуснат за продажба в Холандия за 14 950 евро.

Volkswagen създаде най-мощния и бърз Golf GTI (СНИМКИ)

Това не е и толкова малко за стария Volkswagen Golf с пробег от 90 хил. км. Но неговият двигател и другите компоненти са в добро състояние и ще позволят да се преодолеят поне още 100 000 км. Документите са изрядни, автомобилът е имал само един собственик. Състоянието е много добро./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ