Разсекретиха салона на новия Volkswagen Golf (СНИМКИ)

  • 19.05.2019 9:20 /
  • 13176 /
  • 1
Разсекретиха салона на новия Volkswagen Golf (СНИМКИ)

Преди дни VW показа първото изображение на интериора на новото поколение на Volkswagen Golf  - на скицата се виждаше предният панел, но без ясни детайли. А сега фотошпионите вече са успели и да заснемат салона на очаквания с нетърпение автомобил.

Както беше обещано от компанията, новата кола ще стане много по-технологична. Вътре има цифров приборен панел и голям екран на мултимедийна система, които се стремят да се обединят в един елемент. Но те никога няма да станат такива - те ще бъдат поставени един до друг в лъскава рамка. Това значи, че може би най-вероятно става въпрос за тестови прототип, който може да се различава от производствения вариант.

Новият Volkswagen Golf 8-мо поколение бе запечатан на СНИМКИ без камуфлаж

Въпреки това, тази черна рамка с дисплеите прилича на напълно фабричен елемент.В допълнение, бутоните в салона ще бъдат минимален брой - те ще бъдат частично заменени от сензорния панел, който ще включва и двоен контрол на климатика. Между тях ще има и трети панел - за регулиране на силата на звука.

От Volkswagen защитиха Jetta от кражби по неочакван начин (ВИДЕО)

Официалното пускане на Volkswagen Golf 8 е насрочено за октомври. Компанията обещава - автомобилът ще бъде най-комфортния в своя клас, а също така  икономичен и с ниско ниво на емисиите на CO2. Опциите включват както бензинови и дизелови двигатели, така и хибридни установки.

Ето и изображението, показано от VW преди дни:

/auto.blitz.bg

 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • oto
    19.05.2019 13:17
    Playstation-5