Дилър обяви акция: Всички автомобили се продават за по 250 долара СНИМКИ

  • 03.08.2019 10:20 /
  • 23670 /
  • 0
Дилър обяви акция: Всички автомобили се продават за по 250 долара СНИМКИ

Компанията Aspen Import Auto от американския щат Колорадо пусна в продажба 73 употребявани автомобила, които трябва да бъдат взети до септември, съобщават американските издания.

Дилърът е организирал разпродажбата на безценица, защото именно към тази дата изтича договорът му за наем на мястото. Ако търговецът не може да продаде тези автомобили, той ще трябва да ги рециклира за своя сметка.

Колите се продават за по 250 долара, но една част от тях не са в движение и се нуждаят от ремонт. Офертата се състои основно от италиански модели - могат да бъдат закупени FIAT 124 Spider, X1 / 9, 850, 128, 131, Alfa Romeo и Lancia 1966-1989 години на издаване.

Експерти назоваха кои модели бюджетни употребявани автомобили ръждясват по-малко от другите

Освен това на площадката се вижсат тридесетгодишни Subaru, Simca и дори Yugo. От Aspen Import Auto са готови и да продават резервни части от изоставените автомобили.

Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

Както отбелязва собственикът, плащането е възможно само в брой и ще трябва всеки желаещ да вземе покупката сам - ако автомобилът е обездвижен, то ще се наложи той да бъде изнесен с евакуатор.

Дилърът е обявил за разпродажбата преди седмица и интересът на шофьорите вече е надхвърлил очакванията, според изданията в страната. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

КОМЕНТИРАЙ