Вижте драг дуела между Audi RS 5 и BMW M4 Competition ВИДЕО

  • 01.05.2022 12:50 /
  • 2065 /
  • 1
Вижте драг дуела между Audi RS 5 и BMW M4 Competition ВИДЕО

Германският състезател Даниел Абт, син на собственика на отбора Abt Sportsline Ханс-Юрген Абт и племенник на пилота от DTM Кристиан Абт, чиято кариера е свързана с автомобили Audi, направи поредното сравнение на автомобили за своя видео блог.

Участниците в двубоя са немски купета - Audi RS 5 и BMW M4 Competition. За разлика от предишните състезания по права линия, при които единият от съперниците има огромно предимство, този път силите бяха ако не равни, то поне максимално близки.

Сравниха BMW M4 и Ford Shelby GT500 в бясна драг битка ВИДЕО

Както е обичайно за член на семейство Абт, който е тясно свързан с марката Audi, Даниел използва сериозно модифицирани автомобили от Инголщат в ежедневието си. Но ексклузивният Audi RS6 Avant Johann Abt Signature Edition с 800 к.с. няма нищо общо с участниците в новото състезание по драг.

Audi RS 5 и BMW M4 Competition имат задвижване на всички колела, автоматична скоростна кутия (седемстепенният S tronic "робот" на Audi и осемстепенният автоматик на BMW) и сходна мощност - 2,9-литров V6 двигател с 450 к.с. (600 Nm) под капака на RS 5 и 3-литров редови шестцилиндров двигател с 510 к.с. (650 Nm), монтиран в M4 Competition.

Вижте как сляп мъж вдигна 340 км/ч с кола и изуми мрежата ВИДЕО

Освен това, отстъпвайки на своя съперник по мощност, Audi с две врати се оказва дори по-тежък от купето на BMW - макар и само с десет килограма. В резултат на това предимството е за по-лекия и по-мощен участник в импровизираните драг състезания.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • https://tinyurl.com/bonapettito
    02.05.2022 18:49
    Клуб за секс запознанства - https://tinyurl.com/bonapettito