Вижте как се справя новият Volkswagen Golf с лосовия тест ВИДЕО

  • 24.07.2020 8:50 /
  • 1181 /
  • 0
Вижте как се справя новият Volkswagen Golf с лосовия тест ВИДЕО

Автомобилните експерти редовно провеждат изпитания на нови коли, за да определят стабилността им по време на резки маневри. Този тест се нарича "лосов".

Ако по-рано резултатите от него не се взимаха под внимание от производителите, то в последно време той придоби широка популярност и самите компании се интересуват от провеждането на този тест, защото понякога позволява да се разкрият скритите дефекти.

Този път специалистите оцениха новия Volkswagen Golf 8. За съжаление хечбекът не успя да излезе като победител от този тест. Автомобилът е успял да премине перфектно теста само със скорост от 69 км / ч. Увеличението на скоростта до 75 км / ч затруднява колата, тя събаря конусите и не можа да се върне в лентата.

Новият Volkswagen Golf бe представен официално: Технически подробности, ВИДЕО

Автомобилът не успява също така да заобиколи препятствието със скорост от 77 километра в час. В същото време новият Volkswagen Golf се е показал перфектен на теста за слалом.

Заслужава да се отбележи, че VW Golf 8 се е представил по-лошо в лосовия тест от предшественика си през 2017 година. Тогава популярният хечбек показа отличен резултат при скорост 76 км / ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ