Грандиозна драг битка на легендарни японски коли от 90-те ВИДЕО

  • 19.09.2020 9:50 /
  • 417 /
  • 0
Грандиозна драг битка на легендарни японски коли от 90-те ВИДЕО

В мрежата е публикувана една от сериите от поредицата на популярно японско автомобилно шоу, заснето през 1991 г. Участниците в епизода се състезават в драг състезания на двойки, проведени на писта на летище.

През 90-те години на миналия век се наблюдаваше пикът на световната популярност на всякакви автомобилни телевизионни предавания. В Япония обаче темата за състезанията през тези години на практика беше издигната до култ. Най-добрите пилоти и техници идваха в страната на изгряващото слънце, за да участват в изключителни състезания на най-легендарните автомобили.

Публикуваният откъс представя най-редките и най-скъпите състезателни автомобили, които е можело да бъдат закупени през 1991 година. Сред участниците в състезанията са Ferrari 348 и Testarossa, както и Porsche 964, 911 Turbo и 928 GT. Япония е представена в състезанията от Nissan Skyline GT-R, Honda NSX, както и Toyota MR2 GT и Mazda RX-7 FC3S.

Уникално: Вижте как електрически Smart тегли три мощни пикапа ВИДЕО

Спортните коли се редуват, състезавайки се в драг надпреварата. След състезанията водещите на шоуто карат автомобилите по обществени пътища. За съжаление в телевизионното предаване липсват английски субтитри, така че просто усетете интензивността на страстите, предадени от японските водещи, а също така се насладете на пейзажите на азиатската страна. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ