Уникално: Вижте как електрически Smart тегли три мощни пикапа ВИДЕО

  • 09.08.2020 9:20 /
  • 3255 /
  • 0
Уникално: Вижте как електрически Smart тегли три мощни пикапа ВИДЕО

Не много често могат да се видят експерименти с електромобили, особено пък с машини като Smart Fortwo. Всъщност за много шофьори и обикновени хора колата не е нищо друго освен играчка и само някои хора са готови да го вземат на сериозно и още повече да обсъдят възможностите му.

Намерили са се обаче ентусиасти, които все пак са решили да тестват способностите на Smart. За това е подбрана подобрена версия на третото поколение на Fortwo. Той има мощност от 89 к.с. и 156 Nm въртящ момент.

Новият Smart Brabus поразява с цената и двигателя СНИМКИ

Точно такъв скромен Smart е изведен за тестове по теглене. Той изглежда наистина мъничък да мощните пикапи, които му е предстояло да тегли, като сякаш експериментът изглеждаше че клони към провал.

От първата минута на видеото обаче става ясно, че всички явно са подценили този малък електрически автомобил Smart, защото той с лекота може да издърпа тежкия Jeep Gladiator.

Не е за вярване: Шофьор със Smart избяга от полицейска гонитба ВИДЕО

След това електромобилът тегли още по-мощните пикапи на Chevrolet и Ford. Финалният акорд в тази история е опитът да се изтеглят трите пикапа наведнъж. Ще се справи ли Smart Fortwo със задачата? За да получите отговор на този въпрос, препоръчваме ви да гледате зрелищното видео. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ