Американци тестваха УАЗ-ка "Буханка", ето какви са впечатленията им ВИДЕО

 • 17.10.2021 10:50 /
 • 9477 /
 • 3
Американци тестваха УАЗ-ка "Буханка", ето какви са впечатленията им ВИДЕО

В канала The Fast Lane Truck в YouTube е публикуван видеоклип, в който се сравняват два популярни високопроходими автомобила - руската "Буханка" и Jeep Wrangler.

Автомобилите са изпитани в офроуд условия: машините преминават през дълбоки локви и каменисти трудни склонове.

И двата автомобила се справят със задачите, но момчетата от The Fast Lane Truck правят следното заключение: "Буханка" е добра, но Jeep е по-добър. Но пък в УАЗ-ката е възможно да се устрои добър обяд за поне двама.

Американците са се отнесли към "Буханка" с известна доза скептицизъм - нарекли са я "циментова кутия". Те упрекват автомобила и за суровия интериор и твърдия ход, поради което се стига до заключението, че е направен "за работа, а не за комфорт". "Точно както 90% от това, което се произвеждаше в СССР", добавя един от тях.

Шофьор удиви мрежата със своята УАЗ-ка "Буханка", вижте какво направи ВИДЕО

Въпреки това отзивите за автомобила от Уляновск са предимно положителни. "Радвам се, че УАЗ-ката не се оказа толкова лоша", "Голям фен съм на джиповете, но Буханка е страхотна, бих я карал", "Никога не съм знаел, че такива автомобили все още съществуват, благодаря, че споделихте това с нас", пишат потребителите в мрежата в коментарите си към видеото. 

Американците отбелязват специалните качества на джипа: "Гледал съм много видеоклипове на Буханка, а един от тях е направен в Иркутск при минус 50 градуса. Познайте кой автомобил е бил единственият, който се е движел в такива условия", "В Киргизстан има парк, в който можеш да се качиш само с Буханка. Пътищата там умишлено не се ремонтират, за да не се разваля мястото от туристите."

Разполовената УАЗ-ка "Буханка": Защо изглежда така и за какво е използвана СНИМКИ

Освен това феновете на УАЗ отбелязаха, че "в Русия на вторичния пазар има много резервни части, които да превърнат Буханка в идеален офроуд автомобил", "този руски автомобил има много възможности за тунинг". Така че, гледалите видеото и коментиращи, се отнасят със симпатия към автомобила с висока проходимост. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Чук
  19.10.2021 8:10
  Има си хас кравешкото лайно да нф е по-миризливо
 • Дядо Поп
  19.10.2021 10:40
  Руското как да мирише като е на над 60 години- отдавна е изсъхнало!
 • djst
  01.11.2021 14:21
  Я закарайте този американски кенеф в сибир да видим дали ще запали изобщо!?