Уникално женско паркиране накара цялата мрежа да онемее (ВИДЕО)

 • 22.02.2019 11:20 /
 • 20127 /
 • 2
Уникално женско паркиране накара цялата мрежа да онемее (ВИДЕО)

Както е известно, често на жените шофьори трудно им се удава паркирането (не, ние по никакъв начин не искаме да прозвучи като сексизъм и не го толерираме: има много жени, които управляват по-добре от мъжете, просто констатираме факт, който е добре известен). Така или иначе, след известно време обаче те придобиват опит и вече общуват с колата “на ти”. Но и тук има изключения, на някои паркирането им се струва много трудно дори и след много години.

Какви са особеностите на зимното паркиране

Една от потребителките на YouTube под псевдонима nata.sha017 е публикувала видео с участието на представителка на нежния пол, на която й е било особено трудно да паркира колата си (за 8 минути тя така и не успява да го направи). В същото време авторът твърди, че преди 6 години същата жена не е могла отново да паркира и то на същото място. И като доказателство за това се позовава на подобен видеоклип от 2012 г., макар че в този случай колата е друга, не е ясно дали мястото е същото и въобще не е ясно дали е вярна ситуацията. /auto.blitz.bg  

Видеото от 2019 год:

 

Видеото от 2012 год:

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • БОЙКО ТАКА КАРА ДЪРЖАВАТА ! НЕКАДЪРНО ТА ДРЪНКА !
  24.02.2019 13:49
  .
 • Vazbudeno_hui4e
  02.03.2019 7:54
  представителка на нежния пол... Че има ли представител на нежния пол, или представителка на грубия пол Или викаш, при вас у близа има представители секви!