Вижте как Skoda Fabia с пробег от 1,26 млн км ускорява до 200 км/ч (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 29.06.2019 8:50 /
  • 3120 /
  • 0
Вижте как Skoda Fabia с пробег от 1,26 млн км ускорява до 200 км/ч (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пред автомобили с пробег от 1 000 000 км и повече, винаги сваляме шапка, защото те са се оказали наистина много стабилни и надеждни машини. Времето обаче оказва влияние и дори и тези автомобили да продължават да се движат по пътищата, все пак си е рисковано да се ускорява с по-висока скорост на тях. Е, никога не се знае ...

Впрочем, не всички са съгласни с това. Собственик на Skoda Fabia, километражът на която показва 1.26 милиона километра, решил да тества съдбата и да организира за своя “ветеран” енергично шофиране, като го ускорява до 200 km / h.

Всичко това се случва още през 2017 г. , но чешките автомобилни издания го припомниха тези дни, още повече, че собственикът на автомобила си припомня и коментира отново случая в автомобилен форум. Но видеото с ускорението на тази конкретна Skoda Fabia е наистина впечатляващо и си заслужава да се види.

Шофьор навъртя 1 милион км с Skoda Fabia 2003, вижте как изглежда (СНИМКИ)

Собственикът на автомобила открито признава, че е било страшно да ускорява след 150 км / ч. И все пак е дръзнал.

Skoda Kodiaq Scout пори преспите със задвижване 4х4 и висок просвет

„Разбира се, шумът от двигателя е огромен, аеродинамичното свистене още повече, а ефектът е наистина странен, сякаш сте скочили от самолет без парашут и сте чакали нещо да се случи. Но това е страхотно, като се има предвид „историята и физическата природа на тази машина“, казва собственикът на Fabia.

Между другото, автомобилът е оборудван с "неунищожим" 1.9-литров TDI двигател. През цялото време в него е била отстранена само една неизправност и то не от критичен характер./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ