Шофьор навъртя 1 милион км с Skoda Fabia 2003, вижте как изглежда (СНИМКИ)

  • 21.06.2019 10:20 /
  • 9976 /
  • 0
Шофьор навъртя 1 милион км с Skoda Fabia 2003, вижте как изглежда (СНИМКИ)

Прието е да се смята, че само колите на Тойота са способни да изминават 1 000 000 км и повече. Но всъщност толкова жизнеспособни машини правят не само японците. И ето още един пример за това - Skoda Fabia, пусната през 2003 г.!

От момента на закупуването рекордната Fabia "работи" като такси в Босна и Херцеговина и по-специално собственикът му Мирсад Чосич осъществява транспортната си дейност около град Тузла.

Ето как изглежда Chevrolet Volt след 750 000 км пробег (СНИМКИ/ВИДЕО)

За всичките 16 години експлоатация, тази Skoda редовно е обслужвана във фирмения сервиз, макар че според информацията, никакви сериозни ремонти не е имало, единствено подмяна на обичайните неща. Двигателят е напълно оригинален, атмосферен дизел 1.9 SDI. Заслужава да се отбележи, че благодарение на този двигател, както и на компресорния 1.9 TDI, първото поколение на Skoda Fabia има репутацията на надежден автомобил.

Удивително: Шофьорка измина почти 2 милиона км със своя Hyundai Elantra за 5 години (ВИДЕО)

Вносителят на автомобили Skoda в Босна и Херцеговина е решил да награди собственика на Fabia за неговото отношение към автомобила. Чосич получи като подарък сертификат за сумата от 5000 босненски марки (малко повече от 2500 евро) за закупуване на нова Skoda (въпреки че той няма намерение да сменя надеждната си кола), нов километраж (старият брояч показвал нула след един милион километра), безплатно обслужване за една година и часовник с логото на Skoda./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ