Българи показаха ефектно Жигули с уникален салон ВИДЕО

 • 17.06.2021 9:50 /
 • 2805 /
 • 2
Българи показаха ефектно Жигули с уникален салон ВИДЕО

Вече сме ви разказвали за този удивителен автомобил от българското тунинг студиото GB Design - първите фотографии на интересната съветска "единичка", наречена ВАЗ-2101 50th Anniversary Edition, се появиха през март 2021 г. 

През миналата 2020 г. се навърши половин век от началото на производството на ВАЗ-2101 Жигули и българската компания е решила да отбележи годишнината.

Скоро след публикуването на първите снимки автомобилът е показан в целия му блясък на автомобилното изложение Auto Show Historical Park, където е заснет видеоклипът.

Компанията, която е създала автомобила, се занимава с интериор, така че основните детайли на този ВАЗ-2101 са вътре. Автомобилът е с изменен интериор, обшит с кафява кожа.

Продава се уникален "италиански" ВАЗ-2101 от 1970 година ВИДЕО

Добавени са и акценти от естествена дървесина и е монтирана аудиосистема от висок клас с тонколони в ретро стил.

Предните седалки са взети назаем от един от моделите на Toyota. Таблото с прибори - от ВАЗ-2106, с оригиналната тапицерия. Каросерията е напълно шумоизолирана. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Охридски
  17.06.2021 9:10
  Е и КО,та това не е втория път а повече.И незнаино защо,та и децата не знаят какво е това превозно средство макар че италианците им построиха завод и името Толиати остана във Сибир завинаги както противниците на Бащицата а визилата изчезнаха и то отдавна.........????
 • Толиати
  17.06.2021 12:33
  Много е клекнала отзад жигулата и с тия широки гуми ше опират в калника при дупки. Тази кола оригинално е за тежки терени, а така направена е само за писта. Просто й намалете гумите. Съвет от мен