Българи изумиха с модерното си Жигули СНИМКИ

  • 11.03.2021 9:20 /
  • 9049 /
  • 1
Българи изумиха с модерното си Жигули СНИМКИ

Българското тунинг ателие GB Design е впечатлило мрежата с невероятна работа по радикалната промяна на интериора на първия модел Жигули. Автомобилът е получил название VAZ-2101 50th Anniversary Edition.

Датата на завършване на работата по колата е 10 октомври 2020 г., но фотографии на ефектната „единица“ се появи в официалния профил на компанията във Facebook съвсем наскоро, на 6 март 2021 г.

Пред нас е рестомод - рядък автомобил, но реставриран не в автентичното си състояние, а с въвеждането на нови технологии. Конкретният проект е посветен на 50-годишнината от първите Жигули. GB Design е специализиран в интериорния тунинг, така че колата има напълно изменен салон.

Отвън колата изглежда като от завода и не се откроява с нещо особено, но просто удивлява отвътре. Интериорът е променен в кафява кожа, добавени са акценти от естествено дърво, корпусът е шумоизолиран, монтирана е скъпа аудио система с корпуси на високоговорителите в ретро стил.

Предните седалки с множество механични настройки са взаимствани от Toyota (моделът не е посочен), а предният панел е от ВАЗ, но не от ВАЗ-2101, а от "шестицата", с разпознаваеми кръгли циферблати, но напълно персонализирано покритие.

Почти всеки детайл от интериора е доработен щателно, като централните вентилационни отвори са единствените компоненти, които изглеждат непокътнати.

Българи впечатлиха с яркия тунинг на Porsche 911 Cabriolet СНИМКИ

Алуминиевите педали, дървеният волан и белите датчици са само някои от уникалните щрихи на променения автомобил.На задния диван също така има чифт възглавници от кожа Nappa. 

Оригинални джобове са се появили в седалките и на вратите, а предният панел вече е разработен от централната конзола, която се превръща в бокс подлакътник. 

Българин реставрира уникален 55-годишен Москвич - 424 СНИМКИ

Уникалното модерно Жигули не може да бъде закупено, защото колата е създадена по поръчка и вече има собственик. На алуминиева табелка е записана датата на изработка и инициалите на неизвестния собственик - М.Т.

От фотографиите може да се види, че българското ателие е извършило невероятна и впечатляваща работа. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    12.03.2021 4:22
    Това да не е Жигулата на Путин..........????