Запечатаха на живо очакваната нова Honda Civic СНИМКИ

  • 25.03.2021 8:50 /
  • 16441 /
  • 2
Запечатаха на живо очакваната нова Honda Civic СНИМКИ

В мрежата беше публикувана нова фотография на живо на единадесетото поколение Honda Civic. Кадърът е направен от един от потребителите на форума Civic XI. Авторът твърди, че е запечатал колата в Пекин.

Снимката на новата Honda Civic е интересна, защото досега производителят е показвал само прототипа на модела в ярко оранжев цвят. Серийният автомобил все още не е дебютирал официално.

Съдейки по фотографията, във външния вид на серийния модел почти нищо не се е променило в сравнение с концепта. Но в сравнение с предишното поколение автомобилът от единадесето поколение визуално е станал по-сдържан и „възрастен“ и сега наподобява Honda Accord.

Все още не е известно какви двигатели ще бъдат под капака на Civic. Очаква се новият автомобил да бъде показан през април на автомобилното изложение в Шанхай. Тогава ще се появи повече информация.

Този градски автомобил на Honda чупи рекордите по поръчки ВИДЕО

Според предварителни данни, в САЩ новото поколение Honda Civic ще се предлага с два варианта на двигателя: 2.0-литров атмосферен и 1.5-литров турбокомпресор. И двата ще работят заедно с вариатор. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ttip
    25.03.2021 21:30
    крадено от ЛАДА Гранда 90процента същата
  • Жоре
    26.03.2021 19:16
    Напоследък всичко започна да мяза на Бее Ем Веее... :-)