Този градски автомобил на Honda чупи рекордите по поръчки ВИДЕО

  • 27.12.2020 9:50 /
  • 11991 /
  • 0
Този градски автомобил на Honda чупи рекордите по поръчки ВИДЕО

На 21 ноември 2020 г. в Япония започнаха продажбите на новото второ поколение на кей-кара Honda N-One. Оттогава автомобилът е поръчан от 8000 потребители в Япония, което е четири пъти повече от предварително установения план за продажби от 2000 автомобила на месец.

Второто поколение N-One беше представено през септември. Визуално автомобилът се различава малко от своя предшественик, произвеждан през 2012-2020, като най-лесният начин за разпознаването и отличаването му е новото LED осветление и брони.

Салонът на новия Honda N-One има минималистичен стил, с по-малко количестно физически бутони. Това е станало възможно благодарение на увеличения екран на информационно-развлекателната система.

Honda обнови CR-V и представи новата изумителна топ версия СНИМКИ

В новото поколение също така се използват две стандартни отделни седалки за по-добра странична опора, което е различно, понеже преди това се е оформял нещо като широк диван, когато централният подлакътник е повдиган.

Кей-карът, както и преди, е оборудван с 0,66-литров двигател в атмосферен и турбокомпресорни версии. Максималната мощност е 64 к.с. Освен това, при второто поколение се е появил избор на трансмисии: ако преди това се предлагаше само вариатор, сега има и механична скоростна кутия.

Honda пусна компактен хечбек за по-бедните страни СНИМКИ

34% от купувачите избират N-One в базовата конфигурация Original. Версията Premium е с 19% от продажбите, Premium Tourer - 18%, RS - 29%.

Цената на Honda N-One в основната конфигурация в Япония е 1,599 400 йени (около 12 600 евро).  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ