Запечатаха на ВИДЕО как Ferrari изгоря като факла на пътя

  • 25.09.2022 11:50 /
  • 2891 /
  • 1
Запечатаха на ВИДЕО как Ferrari изгоря като факла на пътя

Тест драйвът е важна процедура за водачите, които възнамеряват да закупят даден автомобил. Но тестовите шофирания не винаги са лишени от приключения. Ярък пример за това е инцидентът, който се е случил с Тарек Салах.

Мъжът лети от Лос Анджелис (САЩ) до Марсилия (Франция), за да извърши тест драйв на спортен автомобил Ferrari F355 от 1994 г., като е възнамерявал след това да го закупи.

Първоначално всичко било перфектно. Тарек се наслаждавал на пътуването и заснел емоциите си с камера. Но в един момент колата престанала да бъде безопасна.

Когато Салах и настоящият собственик на спортния автомобил се качват на магистралата, те усещат миризма на бензин в салона. Само няколко минути по-късно в задната част на автомобила се появява дим, последван от пламъци.

Продава се рядкото Ferrari F50 на Майк Тайсън СНИМКИ

Продавачът и потенциалният купувач незабавно напускат автомобила и се обаждат на службите за случилия се инцидент.

Ford показа новото поколение на най-култовия спортен автомобил ВИДЕО

За съжаление, докато пристигнат спасителите, Ferrari F355 е почти напълно изгоряло. Спортният автомобил не може да бъде възстановен. Отбелязва се, че по ирония на съдбата собственикът и купувачът на автомобила са отивали до сервизния център, за да се уверят, че е в добро състояние.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • неанонимен
    25.09.2022 18:40
    Как можа точно 355 да си хареса?