Ford показа новото поколение на най-култовия спортен автомобил ВИДЕО

  • 16.09.2022 9:50 /
  • 1858 /
  • 0
Ford показа новото поколение на най-култовия спортен автомобил ВИДЕО

Ford Mustang несъмнено е легендарен спортен автомобил. Дойде време, обаче, сегашното поколение на модела, което беше пуснато на пазара през 2014 г., да бъде заменено за радост на феновете на модела.

На автомобилното изложение в Детройт, САЩ, компанията представи новото седмо поколение на автомобила.

Автомобилът дебютира във версии купе и кабриолет. А също и с високопроизводителната версия Dark Horse.

Представиха най-мощния и бърз Ford Mustang СНИМКИ

Колата запазва класическия си дизайн и остава разпознаваема. Новият Mustang има дълъг капак, наклонена задна част на салона и наклонен покрив.

В същото време новият автомобил изглежда по-агресивен от своя предшественик. Той има по-голяма радиаторна решетка, тесни LED фарове, широки арки на колелата и преработени брони. Моделът се предлага в единадесет цвята, два от които са нови - Vapor Blue и Yellow Splash.

Интериорът на култовия спортен автомобил се е променил още по-драстично. Той е оборудван с огромен извит екран, който съчетава 12,4-инчов цифров приборен панел и 13,2-инчова мултимедийна система Sync 4. Последната вече отговаря и за управлението на климатичната система.

Новият Mustang получава и нов волан, слот за безжично зареждане на смартфон, аудиосистема B&O, адаптивен круиз контрол и пакет за безопасност Ford Co-Pilot360.

Ford разпродаде всички коли от този модел за година напред СНИМКИ

Гамата двигатели остава същата. В същото време 2,3-литровият четирицилиндров турбодвигател EcoBoost и 5,0-литровият V8 двигател са преработени, за да се увеличи мощността. Производителят все още не е съобщил конкретни данни. Известно е, че двигателите ще работят с 6-степенна механична и 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Новото поколение Ford Mustang ще се появи в дилърските центрове през лятото на 2023 г. Цените ще бъдат обявени по-близо до началото на продажбите. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ